Pazel-darven-eko-podarak-za-dete-zhivotni-gora-igra-zanimatelen-razvitie-detsko-detska-staya-Denica-Krapova-magazinche-com-1-Piron-Kids

Еко пъзел Животните в гората

Продуктов код: 3657

32лв.

Описание на продукта:

Не е лесно да задържиш детското внимание, но ние намерихме как. Предлагаме Ви занимателен пъзел за деца над 1 година, изработен изцяло от дърво и обработен с водоразтворим байц, който е екологично чист и съвсем безвреден. Освен интересен дизайн, пъзелът притежава заоблена форма, която не позволява наранявания. Така можете спокойно да оставите детето да се забавлява и да развива умствените си способности, без да се тревожите за неговото здраве. След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая. Освен да развие фината моторика и пространственото мислене, този пъзел може да послужи и за заучаване имената на животните.

Изработено от PIRON Kids

Размер: d = 14 см
Материал: дърво, водоразтворим байц

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Еко пъзел Животните в гората”