etno-eko-torba-chanta-za-pazaruvane-tote-bag-pamuk-100-cotton-shopping-shevitza-kanatitza-suvenir-Bulgaria-recycling-natural-fabric-Ethno-Epoque-magazinche-com

Еко торба Канатица от Ethno Epoque

Продуктов код: 8899

22лв.

Описание на продукта:

Еко торба за пазаруване, изработена от естествена материя и вдъхновена от българските народни шевици. “Канатица” е древен символ, който може да се намери в много култури в Европа, Азия, Северна Америка и Латинска Америка. В българската култура се използва като символ на семейния дух, обединяващ женското и мъжкото начало, безкрайността и вечния живот. Освен ефектен дизайн, торбата притежава и висока практична стойност – има голяма вместимост и шест джоба, които напълно елиминират необходимостта от найлонови торби и ви позволяват да пазарувате отговорно, като намалите до минимум отражението върху околната среда. Препоръчва се машинно пране до 40 градуса.

Материал: 100% суров неизбелван памучен плат без химическа обработка
Размер: 39x37x20 см
Изработено от Ethno Epoque

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Допълнителна информация

Материал

памук

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Еко торба Канатица от Ethno Epoque”