Etno-poster-print-kartina-pano-za-stena-podarak-za-semeystvo-nov-dom-shevitza-suvenir-ot-Bulgaria-etno-motiv-avtorski-dizaynerski-interior-Ethno-Epoque-magazinche-com

Етно плакат Канатица

Продуктов код: 8903

16лв.

Описание на продукта:

Етно плакат “Канатица” представлява очарователно и стилно решение за декорация и впечатляващ акцент във всеки интериор. “Канатица” е древен символ, който може да се намери в много култури в Европа, Азия, Северна Америка и Латинска Америка. В българската култура се използва като символ на семейния дух, обединяващ женското и мъжкото начало, безкрайността и вечния живот. Счита се, че предпазва от зли сили и съхранява домашното огнище, което го прави подходящ подарък за нов дом или сватба. Предлага се в две разновидности, които можете да комбинирате по свой собствен вкус в интериорното пространство. 

Плакатът се предлага без рамка. 

Размер: 40 х 50 см
Материал: пълноцветен печат върху хартия за рисуване с матово покритие
Изработено от Ethno Epoque

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Етно плакат Канатица”