Uchitelka-bukvar-praznik-na-bukvite-21-may-kiril-i-metodi-Mishka-Mishle-kukla-suvenir-igrachka-rachna-izrabotka-avtorska-unikat-Rumyana-Yordanova-magazinche-com

Госпожа Мишлеева

Продуктов код: 6212

35лв.

Описание на продукта:

Госпожа Мишлеева е преподавател с финес и подход към учениците. Завършила е френски университет и понякога неусетно започва да води урока на френски. По време на контролно винаги гледа замечтано през прозореца и сякаш чака някой да се появи в далечината…

Този преизпълнен с очаровеание сувенир несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработен е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосфрата в една лесна стъпка. Подходящ е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти.

Размер: 26 х 6 х 5 см
Материал: памучен плат, дърво, хартия, канап, вата, мъниста, акрилни бои
Автор: Румяна Йорданова

Можете да направите специална поръчка за мишок принадлежащ на друга професия. Срокът за изработка е 14 дни, но може да бъде удължен, в зависимост от сложността на задачата. 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Госпожа Мишлеева”