mishka-uchitelka-originalen-podaryk-ruchna-izrabotka-Rymi-Jordanova-handmade-magazinche-kom1

Госпожа Мишщайн

Продуктов код: 7403

35лв.

Описание на продукта:

Госпожа Мишщайн е прогресивен преподавател, способен да превърне всеки учебен материал в творческо и откровено интересно занимание. И изобщо не й е приятно да кара учениците да се чувстват като мишки на бягащо колело. Часовете й невинаги стигат, за да изслуша всички развълнувани коментари. Нищо. Ще продължим другия път.
Този преизпълнен с очарование сувенир несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработен е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосфрата в една лесна стъпка. Подходящ е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти.

Размер: 25 х 6 х 5 см
Материал: памучен плат, дърво, хартия, канап, вата, мъниста, акрилни бои
Автор: Румяна Йорданова

Можете да направите специална поръчка за мишок, принадлежащ на друга професия. Срокът за изработка е 14 дни, но може да бъде удължен, в зависимост от сложността на задачата. 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 


Допълнителна информация

Материал

дърво, конец, мъниста, текстил, тел

Височина

25 см

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Госпожа Мишщайн”