rhodope-stones-kamuni-rodopite-grivni-bracelets-handmade-nature-new-novi-bulgarian-bijuta-skupocenni-kristali-planinski-magazinche-tochka-kom1

Гривна с кристали от RhoDope Jewellery

Продуктов код: 6652

31лв.

Описание на продукта:

 Всяко от бижутата RhoDope Jewellery носи в себе си духа на древните и величествени Родопи. Камъните се събират на ръка по време на множеството  пътешествия на авторката по този край, което придава уникален заряд и неповторим вид на всяко нейно бижу.
Гривните са изработени от естествени минерали и естествена кожа. Освен като гривни омотани няколко пъти около ръката,  могат да бъдат носени и като колиета. Кристалите имат различно влияние и са с различни “магични” свойства. Всяка гривна е ръчно изработена и е единствена бройка.

Размер: дължина – 93 см( от край до край), кристал – ∅ ≈ 2.5см
Материал: естествена кожа, велур, минерали – планински кристал, цитрин, розов кварц, пирит.

Автор: Стефани Блажева

Обикновено разполагаме с  различни  видове от този продукт, затова при желание, бихме могли да Ви изпратим снимка с наличните такива.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Гривна с кристали от RhoDope Jewellery”