PREOBLICHASHTI-SE-HARTIENI-KUKLI-PAPER-FAMILY-LONDJI-IGRA-ZA-DECA-ORIGINALNA-INTERESNA-SEMEISTVO-PODARUK-RECIKLIRANA-HARTIQ-MAGAZINCHE-1

Хартиеното семейство – преобличащи се кукли

Продуктов код: 6581

36,50лв.

Описание на продукта:

Започва нов ден в дома на Хартиеното семейство.
„Какво да облечем днес? Да си сложим ли официалните дрехи?“ попита баща си Хартиеното момиче. „Може би е по-добре да носим зимните си дрехи, тъй като тази вечер може да захладнее,“ каза вечно отговорният Хартиен татко. „Защо не си сложим дрехите за свободното време? Нали ще прекараме целия ден правейки нещата, които харесваме?“ попита Хартиената мама. „Мисля, че трябва да облечем костюмите си на супер герои! Вижте, там едно коте не може да слезе от дървото,“ забеляза Хартиеното момче.
Londji отдава заслуженото на традиционната игра на обличане на хартиени кукли, само че в този случай не обличате само една кукла, а цяло семейство! Комплектът включва четири броя здрави картонени кукли и 20 броя хартиени дрехи с прилежащите аксесоари. Играта е изработена изцяло от рециклиран картон и носи авторски илюстрации, създадени с много въображение и съобразени с детското възприятие за света.

Комплектът не е подходящ за деца на възраст под 3 години!

Материал: рециклиран картон и хартия
Размер: 11 х 19 х 11 см (Хартиен татко)
Производител: Londji, Барселона
Илюстратор: Àfrica Fanlo

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Хартиеното семейство – преобличащи се кукли”