holder-brown-kafyav-for-headphones-leather-for-man-handmade-gift-podaruk-za-muj-stilen-style-ruchna-izrabotka-j-griffin-magazinche-tochka-kom1

Холдър за слушалки от J.Griffin

Продуктов код: 6683

12,50лв.

Описание на продукта:

Първият аксесоар на J.Griffin изобщо. Рожба на собственото му отчаяние от постоянно заплетените слушалки на смартфона. Лимитирана серия от само няколко бройки. Аксесоар, който ще кара по трима непознати седмично да те спират: „Леле, това е гениално. Откъде го взе!?“

Холдър за слушалки, зарядни и др. кабели от естествена кожа в супер свежи и разнообразни цветове. Upcycled, т.е. направен от парчета кожа, останали от други производства. Лимитирана серия от няколко бройки. Ръчно изработен и брандиран. Най-полезното нещо след връзките за обувки. Краят на заплетените кабели!

Материал:
– естествена кожа, месингово копче;

– кръгче от естествена ПРЕ-циклирана кожа (d = 7см) в супер свежи цветове;
– изработено само от остатъци и изрезки от други производства (на якета, чанти и т.н.);
– месингово тик-так копче в бронзов нюанс;
– изчистено лого на J.Griffin в центъра;
Тип затваряне: тик-так копче;
Размери: ∅ ≈ 7см

.Харесания от Вас цвят може да посочите като коментар към поръчката. Обикновено разполагаме с  различни цветове от този продукт, затова при желание, бихме могли да Ви изпратим снимка с наличните такива.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Холдър за слушалки от J.Griffin”