handmade-koledna-dekoratsiya-avtorska-igra-morski-shah-ot-filts-rachna-izrabotka-elenche-elhi-snezhinki-originalen-podaryk-za-dete-za-koleda-praznik-magazinche

Игра морски шах – коледно еленче

Продуктов код: 9095

31лв.

Описание на продукта:

Сгъваема игра морски шах от филц, изцяло ушита на ръка. Класическата настолна игра, пресъздадена в този атрактивен и компактен вид, ще носи радост и забава на децата по време на коледните празници. Тя е изключително занимателна и същевременно тренира сръчността, концентрацията и логическото мислене у децата. Правилата са като на традиционния морски шах, като вместо традиционните Х и О се играе с елхички и снежинки. Играта е компактна, в удобен формат за съхраниение и пренасяне. Можете да я носите навсякъде със себе си, като приберете фигурките вътре и затворите капачето.
Представлява чудесен образователен и занимателен подарък за малките, а може да бъде и красив декоративен елемент за стаята.

Размер: 18 х 18 см (в затворен вид);
18 х 30 см (по време на игра)
Материал: филц
Подходяща възраст: 3+
Автор: Яна Узунова

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра морски шах – коледно еленче”