igra-dete-zanimatelna-hobi-razvitie-motorika-riba-ribolov-eko-reciklirani-materiali-podark-za-dete-Little-Dutch-magazinche-com-2

Игра Риболов от Little Dutch

Продуктов код: 8454

30лв.

Описание на продукта:

Дървената игра Риболов на Little Dutch предсталява игрови подход към детското развитие, който позволява на подрастващите да откриват причинно-следствените връзки и физичните закони посредством собствен опит. Изключително полезно физическо упражнение, с което да развиете моторните му умения с помощта на магнитните сили. Изработена е от картон и дърво и е оцветена в меки, пастелни тонове. Може да се използва и с образователна цел, като помага да пробудите детското любопитство за богатството на подводния свят. Нивото на трудност и правилата могат да се променят в зависимост от възрастта на детето, а двете въдици позволяват да с е играе и под формата на състезание. Само внимавайте да не уловите стария ботуш!

Подходяща е за деца над 2 години.

Всеки комплект включва два броя въдици, картонен “аквариум”, 14 броя дървени подводни обитатели и 1 дървен ботуш. 

Материал: картон, дърво, водоразтворими бои, магнити
Размер: 21,5 x 21,5 см
Изработено от Little Dutch

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра Риболов от Little Dutch”