igra-s-pechati-create-your-transports-londji-koli-avtomobili-zanimatelna-originalna-ideya-za-podaryk-za-deca-eko-dyrvo-reciklirani-materiali-magazinche

Игра с печати Create Your Transports

Продуктов код: 8148

33лв.

Описание на продукта:

Тази очарователна и увлекателна игра позволява да се създават най-различни автомобили чрез използване на печати. Играта се състои от 16 дървени печата със семпли форми, от които да създавате по-сложни. Включва бележник със 100 бели листа за най-смелите творения, както и 4 различни цветни тампона с мастило. Илюстрациите са авторски, забавни и съобразени с детското възприятие за света. Не на последно място, тази игра е изработена изцяло от рециклирани материали и възпитава у подрастващите любов към природата. Компактната и здрава картонена кутия с ластик позволява лесно пренасяне и я прави подходяща за подарък.

Материал: рециклирани материали – дърво и каучук
Размер: 1.9 x 1.9 см (печат)
19 x 19 x 2.8  (кутия)
Илюстрации: Can Seixanta

Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра с печати Create Your Transports”