igra-karti-za-deca-dete-lesna-zabavna-semeyna-avtoska-balgarska-originalni-ilyustratsii-creative-egg-magazinche-com

Игра “Война на хамстери”

Продуктов код: 7924

19лв.

Описание на продукта:

„Война на хамстери“ е интригуваща игра с карти за деца на възраст над 4 години. Правилата са лесни и достъпни, а съдържанието на картите е съобразено с ранната възраст на потенциалните играчи. Създадена е, за да бъде играна както с приятели, така и вкъщи от цялото семейство.

И така, запознайте се с Джони Снежният, Леми „Моториста“, Жабчомен и още десет неповторими хамстерчета – участници в легендарната битка за главния герой на нашето приключение, а именно – Сиренцето.  Авторските илюстрации са дело на Мария Калчева, позната с бранда “Missmetoday?” и съдържат препратки към популярни герои от нашето съвремие, исторически фигури, литературни, филмови и митични персонажи, които със сигурност биха заинтригували и по-възрастните играчи.

Комплектът съдържа 53 карти и инструкции за игра. Картите са пластифицирани, което ги прави по-издръжливи при употреба и подходящи за детската аудитория.

“Война на хамстери” може да се играе от 2 до 6 играчи.

Материал: пластифициран картон
Размер: кутия – 10,5 х 9,5 х 3 см, карти – 8.5 х 5.5 см
Производител: CreativeEgg, България

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра “Война на хамстери””