kniga-za-momiche-biografichna-zheni-feminizam-istoria-ilyustratsii-bestseller-istorii-za-leka-nisht-momicheta-buntarki-magazinche-com

Истории за лека нощ за момичета бунтарки

Продуктов код: 7901

25лв.

Изчерпан

Описание на продукта:

Книгата събира сто разказа за момичета бунтарки, събрани от цял свят – всички до една с удивителна съдба. Тя поставя ударение върху постиженията на жените в човешката история, а целта на книгата е да ни покаже, че няма нищо невъзможно. Подрастващите, а и вече порасналите, със сигурност ще открият нови факти, които не са знаели, и ще се вдъхновят от уменията на много момичета и жени по цял свят. Ще откриете портретите на писателки, балерини, активистки, спортистки, пирати, императрици, художнички, политици, оперни певици, лекарки и още десетки други истории на смели жени, дръзнали да се противопоставят на своето време. 

„Задължително четиво за момичета и момчета; децата, които четат тези истории за лека нощ, ще имат със сигурност големи и вдъхновяващи мечти.”

Обем: 224 страници, твърди корици
Размери: 19 х 24 см
Автор: Елена Фавили, Франческа Кавало
Възраст: 10 +

Този артикул е временно изчерпан, но скоро ще бъде наличен отново. Свържете се с нас по телефона или ни пишете на имейл за повече информация.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Истории за лека нощ за момичета бунтарки”