handmade-dizainerski-kardholdyr-ot-hartiya-biorazgradim-vegan-eko-originalen-podaryk-za-myj-jena-rojden-den-magazinche

Кардхолдър Chocolate brown от PAPERISH

Продуктов код: 9050

26лв.

Описание на продукта:

Чудите се от какво е изработено това, най-вероятно от плат? Ще останете приятно учудени, че това всъщност е хартия. PAPERISH е бранд, който създава аксесоари с минималистичен и изчистен дизайн от иновативна устойчива хартия. Освен, че притежава сертификат за добив и обработка FSC и OEKO-TEX, материалът притежава характеристиките както на хартия, така и на плат и може да се сгъва, моделира и шие. Продуктите на бранда са биоразградими, изключително леки и компактни, но достатъчно практични, за да съберат всичко необходимо.
Ръчно изработен кардхолдър, ултра тънък и лек – с тегло само 8 грама. Кардхолдърът е издръжлив на мокрене и късане, а материалът, от който е изработен, притежава малка еластичност и с времето леко се отпуска. Побира 6 карти – 2 карти във всеки слот + банкноти.
Моделът е унисекс и може да бъде оригинален и същевременно практичен подарък, който със сигурност ще впечатли притежателя си.

Размери: 10 х 7.5 х 0.5 см
Материал: устойчива биохартия

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Кардхолдър Chocolate brown от PAPERISH”