homie-blue-tie-vratovruzka-sinya-karirana-pamuk-pamuchna-cotton-handmade-ruchna-izrabotka-aksesoar-za-muj-podaruk-stil-j-griffin-magazinche-tochka-kom1

Карирана вратовръзка Blue Homie от J.Griffin

Продуктов код: 6664

30лв.

Описание на продукта:

Човек и добре да живее, го канят на сватба. И тогава спешно му трябва костюм, а към костюма – вратовръзка. Добре, че J.Griffin се е погрижил, защото вратовръзките у нас доскоро бяха мАни, не питай. Но вече не. Вече има J.Griffin вратовръзки – в най-яките и универсални цветове.

Blue Homie е супер стилна мъжка памучна вратовръзкa. В синьо и червено. Ръчно кроена и шита, с  елегантен кариран десен. Правена специално за истинския джентълмен – онзи, който разбира от стил, цветове, дизайн и малцово уиски. А и да не разбира, има кой да му разкаже. Има си човек за уискитата. И човек за вратовръзките си има, всъщност. J.Griffin е човекът.

Материал: 100% памук
Размер: дължина –  142 см (разгъната)
    .              ширина –  5.5 см  (в най-широка част)

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Карирана вратовръзка Blue Homie от J.Griffin”