dizainerska-bulgarska-kartichka-suvenir-singers-tradiciq-the-locals-magazinche-com

Картичка Български народни песни

Продуктов код: 7389

3,50лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

„Български народни песни“

По нашите земи, отдавна се знае, че богатството на гласа и сърцето се показва най-добре чрез песента. Традиционното женско хорово пеене от векове синтезира ежедневните радости и болки на българите, както и големите исторически изпитания на духа на народа.

Размер:  16 х 11.5 см

Материал: принт върху хартия

Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Картичка Български народни песни”