dizainerska-bulgarska-kartichka-suvenir-lamia-tradiciq-the-locals-magazinche-com

Картичка Ламя

Продуктов код: 7383

3,50лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

„Ламя“

Българският фолклор изобилства от народни приказки, с многопластови внушения и поука, но най-популярна е приказката за “Тримата братя и златната ябълка”. Образът на ламята присъства трайно в нашата фолклорна традиция и често е с три глави и лоши намерения.

Размер:  16 х 11.5 см

Материал: принт върху хартия

Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Картичка Ламя”