dizainerska-bulgarska-kartichka-suvenir-rose-tradiciq-the-locals-magazinche-com

Картичка Розова долина

Продуктов код: 7388

3,50лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

„Розова долина“

От векове Розовата долина предлага идеални условия за отглеждане на роза Дамасцена – уникален сорт роза, от който се добива розовото масло. Традициите в отглеждането и благоприятния климат все още нареждат България на първа позиция в производството на суровината в света.

Размер:  16 х 11.5 см
Материал: принт върху хартия
Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Картичка Розова долина”