detska-knijka-hroniki-nauka-i-tehnologii-ideya-za-originalen-podaruk-za-dete-deca-rojden-den-avtorski-ilyustracii-magazinche

Книга Хроники. Наука и технологии

Продуктов код: 9110

42лв.

Описание на продукта:

„Хроники. Наука и технологии” е забележителна книга, която ще ви потопи в историята на науката и техниката, от най-ранните сечива до последните  открития. Откритията на човешката мисъл, събрани в удивителен картинен разказ като своеобразна енциклопедия, поднесена с много въображение и хумор от художника Петер Хус. Книгата ще отговори на много въпроси, като – кой метал е бил използван за пръв път в праисторията, как е изглеждало централното парно отопление на римляните, какво разстояние е изминал първият моторен самолет, през коя година е качено първото видео в „Ютюб“, дали човекът ще може да клонира мамута и отново да го възроди? Тези и още хиляди любопитни въориси и отговори ще намерите в тази забележителна книга с невероятни авторски илюстрации, които провокират и насърчат любопитството у малки и големи.

Обем: 80 страници, твърди корици
Размери: 27 х 37 см
Материал: гланцирана хартия
Автор: Петер Хус (текст и илюстрации)
Подходяща възраст: 8+

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да ви информираме за конкретните наличности и разновидности. 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Книга Хроники. Наука и технологии”