Detska-knizhka-detektivska-istoria-sluchay-inspector-zagadka-misteria-razvitie-intelekt-ilyustratsii-Detektiv-Pier-labirintenata-kula-magazinche-com

Книга-игра Детектив Пиер: Мистерии в лабиринтената кула

Продуктов код: 8464

24,95лв.

Описание на продукта:

Детската поредица за детектив Пиер кани децата да навлязат в едно увлекателно и интерактивно приключение, в което да разрешат множество забулени в мистерия загадки, да поставят на изпитание своя интелект, воля и внимание към детайла. Като във всяка детективска история, и в “Мистерии в лабиринтената кула” ще преживеем завръщането на доказан злодей, а именно – г-н Хикс. Този всеизвестен злосторник е нанесъл своя втори удар, след провалената кражба на лабиринтения камък…Този път г-н Хикс е отмъкнал най-скъпото за обитателите на град Ню Лабиринт – светлината от върха на Лабиринтената кула! Докато децата вървят по неговите следи ще преминат през различни локации, изпълнени с неподправен стил и лукс, присъщи за жителите на града, където ще решават множество сложни казуси, като истински криминални инспектори. Извънредно богатите на детайли илюстрации обещават да  впечатлят и да пленят вниманието на малкия читател. Книжката върви с подарък – лупа, верен спътник на всеки себеуважаващ се детектив.

Обем: 40 страници, твърди корици
Размери: 26,5 х 35,5 см
Автор: Чихиро Маруяма; Илюстрация: Хиро Камигаки
Издателство: “Миранда”

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Книга-игра Детектив Пиер: Мистерии в лабиринтената кула”