Detska-knizhka-detektivska-istoria-sluchay-inspector-zagadka-misteria-razvitie-intelekt-ilyustratsii-Detektiv-Pier-labirinten-kamak-magazinche-com

Книга-игра Детектив Пиер: Откраднатият лабиринтен камък

Продуктов код: 8462

21,95лв.

Описание на продукта:

Детската поредица за детектив Пиер кани децата да навлязат в едно увлекателно и интерактивно приключение, в което да разрешат множество забулени в мистерия загадки, да поставят на изпитание своя интелект, воля и внимание към детайла. Като във всяка детективска история, и в “Откраднатият лабиринтен камък” ще ни бъде необходим злодей, а именно – г-н Хикс. Този всеизвестен злосторник е откраднал лабиринтения камък и посредством неговата магическа мощ е превърнал всяко кътче от град Опера в заплетен лабиринт. Докато децата вървят по неговите следи ще преминат през общо 15 различни локации, от оживени улици до обитавани от духове къщи, където ще решават множество сложни казуси, като истински криминални инспектори. Извънредно богатите на детайли илюстрации обещават да  впечатлят и да пленят вниманието на малкия читател. Книжката върви с подарък – лупа, верен спътник на всеки себеуважаващ се детектив.

Обем: 40 страници, твърди корици
Размери: 26,5 х 35,5 см
Автор: Чихиро Маруяма; Илюстрация: Хиро Камигаки
Издателство: “Миранда”

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Книга-игра Детектив Пиер: Откраднатият лабиринтен камък”