Kniga-za-ocvetyavane-vazrastni-hobi-izkustvo-risuvane-svobodno-vreme-ilustratsii-art-terapia-mitomorfia-Karbi-Rozanes-Miranda

Книга Митоморфия

Продуктов код: 8410

15лв.

Описание на продукта:

“Митоморфия” е една удивителна книга за оцветяване, рисуване и откриване на скрити предмети. Потопете във вълнуващия свят на невероятния художник Кърби Розанес, където животни, предмети и пейзажи се преплитат и сливат в невероятни картини. Колкото повече се вглеждате, толкова повече ще откривате скритите приказни същества на художника. Не бива да се изненадвате, защото между страниците на книгата можете да срещнете всичко – дракони, феи, троли, елфи, кентаври, русалки, животни, духове и древни божества. Наситените с красиви детайли рисунки вдъхновяват и приканват артистични натури от всяка възраст да упражнят уменията си в оцветяването. Впуснете се в предизвикателството на „Имаджиморфия“ и дръжте очите си широко отворени за скритите изненади, разпръснати из страниците.
За оцветяването на книгата може да използвате моливи, пастели, флумастери и боички.

Обем: 96 страници, меки корици
Размери: 25 х 25 см
Илюстрации: Кърби Розанес

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Книга Митоморфия”