detska-knizhka-udivitelnata-istoriya-za-jivota-fakti-za-sveta-evoliyuciya-vazpitanie-razvitie-zanimatelna-zhivotni-magazinche-com

Книга Удивителната история на живота

Продуктов код: 8491

17,90лв.

Описание на продукта:

Книгата проследява развитието на еволюцията и ни разкрива историята на живота по изключително увлекателен и подреден начин. Тя обяснява как са се появили живите организми на Земята, защо е толкова голямо разнообразието на видовете, защо има видове като динозаврите, които вече не съществуват и как се е променял животът в продължение на милиарди години и…къде е ролята на човека. Съществено предимство е, че допълва и развива в дълбочина въпросите, които са разгледани в учебниците в училище и показва на малчуганите, че между тях и книгите има много общо. Прекрасно подгогтвена книга с чудесни илюстрации, която е образец за детско научно издание, но изключително интересна и за възрастните.

Обем: 80 страници, твърди корици
Размери: 26 х 30 см
Автор: Анна Клейбърн
Илюстрации: Уесли Робинс
Подходяща възраст: 8-108 години

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Книга Удивителната история на живота”