etno-eko-torba-chanta-za-pazaruvane-tote-bag-pamuk-100-cotton-shopping-shevitza-kanatitza-suvenir-Bulgaria-recycling-natural-fabric-Ethno-Epoque-magazinche-com

Комплект от 5 еко торби за пазаруване от Ethno Epoque

Продуктов код: 8898

40лв.

Описание на продукта:

Комплект от 5 еко торби за пазаруване, изработени от естествена материя и вдъхновени от българските народни шевици. “Канатица” е древен символ, който може да се намери в много култури в Европа, Азия, Северна Америка и Латинска Америка. В българската култура се използва като символ на семейния дух, обединяващ женското и мъжкото начало, безкрайността и вечния живот.  Освен ефектен дизайн, комплектът притежава и висока практична стойност. Съдържа 4 торби за плодове, зеленчуци и ядки и голяма чанта за пазаруване с шест джоба, които напълно елиминират необходимостта от найлонови торби и ви позволяват да пазарувате отговорно, като намалите до минимум отражението върху околната среда. Препоръчва се машинно пране до 40 градуса.

Материал: 100% суров неизбелван памучен плат без химическа обработка
Размер:
– 1 памучна чанта за пазаруване с 6 вътрешни джоба: 39x37x20 см
– 1 памучна торба за пазаруване L размер: 44×30 см
– 2 памучни торби за пазаруване M размер: 30×25 см
– 1 памучна торба за пазаруване S размер: 20×17 cм
Изработено от Ethno Epoque

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Допълнителна информация

Материал

памук

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Комплект от 5 еко торби за пазаруване от Ethno Epoque”