silk-shevitza-koprina-motivi-bulgarski-handmade-kolekciq-nova-regioni-shal-scarf-narodni-podaruk-gift-bulgarian-bg-traditional-dupnica-magazinche-com2-(2)

Копринен шал Дупница Shevitza

Продуктов код: 6632

95лв.

Описание на продукта:

Наистина. Български.

Шевица е български бранд, посветен на изработката на нови български сувенири.  От години неговите създатели събират най-отличителните текстилни фигури от всички краища на България, като посещават етнографски музеи, колекционират антикварни книги и разглеждат частни колекции, за да ги преобразуват в прекрасен аксесоар, който да ни напомня за красивите ни традиции и разнообразната ни история.  Всички мотиви са уникални и силно отличаващи се, които добавят към индивидуалния ни стил една открояваща се нотка. Защото те никога не са били създавани, за да прашасват по музеите и книгите. Те са създадени, за да бъдат носени. Всеки ден. 
Този шал с флорални фрагменти  е вдъхновен от Дупница.

Размер:  65 x 65 см
Материя:  естествена коприна
Грижа:  химическо чистене

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Копринен шал Дупница Shevitza”

Може също да харесате…