koprinen-shal-shevitza-koprivshtitsa-bulgarski-narodni-nosii-made-in-bulgaria-handmade-silk-scarf-nova-kolektsiya-originalen-stilen-podaruk-dizainerski-magazinche-4

Копринен шал Копривщица Shevitza

Продуктов код: 7116

96лв.

Описание на продукта:

Наистина. Български.

 Шевица е български бранд, посветен на изработката на нови български сувенири.  От години неговите създатели събират най-отличителните текстилни фигури от всички краища на България, като посещават етнографски музеи, колекционират антикварни книги и разглеждат частни колекции, за да ги преобразуват в прекрасен аксесоар, който да ни напомня за красивите ни традиции и разнообразната ни история.
За да създадат сегашната колекция, оставиха шевиците настрана, и се вгледаха в цветовете на българските носии – в съчетанията и палитрите, в топлината на тоновете. Решиха да направят експеримент – избраха четири носии от четири различни региони и, с помощта на приложение, получиха графики, които показват стойността и съотношението на цветовете. Тези графики разкриват необичайни и смели палитри, които те превърнаха в шалове.

Размер:  65 x 65 см
Материя:  естествена коприна
Грижа:  химическо чистене

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Копринен шал Копривщица Shevitza”