Chanta-za-kukli-valshebna-detska-momiche-risuvana-prikazni-geroi-fantastichni-sashtestva-magicheski-reciklirani-materiali-karton-eko-avtorska-dizaynerska-originalna-ilyustratsia-Londji-magazinche-com-2

Малка Вълшебна чанта

Продуктов код: 6586

34лв.

Описание на продукта:

В своята малка вълшебна чанта можете да носите всякакви съкровища по време на пътешествия, да я превърнете в топло убежище за своето плюшено мече и всичките си любими играчки, да я използвате като скривалище за най-дълбоко пазените си тайни или просто да държите там цветните си моливи и последните си творения. Във вашето пътешестие компания ще ви правят факири, марсианци – откриватели, слонове – разказвачи на приказки и чудовища със слабост към сладкото. Малката вълшебна чанта е изработена изцяло от рециклирана хартия в унисон с природната картина и носи авторска илюстрация, създадена с много въображение и съобразена с детското възприятие за света.

Материал: рециклиран картон и хартия
Размер: 16 x 10 x 3,7 см
Илюстратор: Àfrica Fanlo
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Малка Вълшебна чанта”