dizainerska-mujka-teniska-almost-a-brand-avtorska-iliustratsiya-nova-kolektsiya-originalen-podaruk-za-momche-muj-rojden-den-pamuk-universalen-razmer-proizvedeno-v-bg-magazinche-tochka-kom

Мъжка тениска Нямах време да си изгладя тениската

Продуктов код: 7357

35лв.

Описание на продукта:

 Almost a Brand обединява талантливи български творци, дизайнери и производители, за да създава продукти с глас, идея и кауза. Авторът на илюстрацията, Стела Стоянова, се определя като леко асоциален графичен дизайнер, който наскоро е осъзнал, че трябва да си купи ютия, след като е искала да си облече любимата тениска, а тя се е оказала смачкана до неузнаваемост в ъгъла на гардероба. Така се е родила идея й за дизайна “Нямах време да си изгладя тениската”, чисто и просто от икономична гледна точка, защото последното нещо, за което имаме време сутрин преди работа е да гладим дрехи.
 
С всяка Almost a Brand тениска подкрепяте нейния илюстратор, български тъкачи, шивачи и печатари на текстил. Предлагат се в картонен тубус с метален капак.
 
Материал: 100% памук 
Размер: S, M, L
Размер на тубуса: 24 x 8.5см
 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 .
 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Мъжка тениска Нямах време да си изгладя тениската”