mikro-hranitelen-rechnik-na-shest-ezika-podaruk-za-detsa-eko-karton-plodove-zanimatelna-igra-londji-micro-dictionary-for-children-six-languages-magazinche-tochka-kom1

Микро хранителен речник

Продуктов код: 6595

16,50лв.

Описание на продукта:

 Всички знаем, че най-добрият начин за научаване на нови думички е чрез визуалната памет. Човек много по-лесно помни нещо, ако го види първо как изглежда. А за малчуганите предлагаме дори много по-лесен и занимателен вариант – илюстрации на различни видове храни и техните имена на цели 6 езика! Чрез този мини речник във формата на игра, те ще успеят да научат над 30 думички на английски, френски, немски, испански, италиански и каталонски език. Един по-различен и интересен начин за научаване и запомняне. Илюстрациите са изцяло авторски и са съобразени с детското възприятие за света, а речникът е изработен от рециклирани материали. Чудесен вариант да зарадвате някое дете и да предизвикате неговата памет.

Подходящ за деца от 3 до 103 години
Материал: рециклиран картон и хартия
Брой картончета: 28
Размери: 3.5 см x 3 см
Илюстрации: Txell Darne
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Микро хранителен речник”