micro-pyzel-discover-the-planets-londji-mini-v-epruvetka-eko-igra-prenosim-ideya-za-originalen-podaryk-za-rojden-den-magazinche

Микро пъзел Discover the planets

Продуктов код: 8051

18,50лв.

Описание на продукта:

Този пъзел представлява истинско предизвикателство за ума и е подходящ за тези от вас, които обичат да прекарват време в развлечение и забава. Състои се от 150 миниатюрни части, което го прави труден дори и за опитните играчи. От Юпитер до Марс, от Уран до Сатурн, от Земята до Венера, пътувайте през слънчевата система и развихрете въображението си. Пъзелът Discover the planet също така представлява игрови подход към ученето, който позволява на подрастващите неусетно да се запознаят с основите на астрономията и да развият своята памет, подбуждайки детското любопитство и любовта към познанието. Изработен е изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете също така да им предадете и принципа за опазване на околната среда. Пъзелът е портативен и се побира перфектно в пластмасова епруветка, която можете да носите навсякъде. Също така е чудесен подарък за всеки умел и опитен пъзел гуру, както и за всеки любител.

Части: 150
Материал: рециклирана хартия и картон, пластмаса
Размер: 18 см х 23 см, размер на епруветката: d=2,5 см х 16 см
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Микро пъзел Discover the planets”