micro-pyzel-igra-van-gogh-kartina-portret-londji-mini-v-epruvetka-prenosim-ideya-za-originalen-podaryk-za-rojden-den-eko-magazinche

Микро пъзел Van Gogh

Продуктов код: 8053

18,50лв.

Описание на продукта:

Този пъзел представлява истинско предизвикателство за ума и е подходящ за тези от вас, които са ценители на изкуството или тепърва им предстои да се запознаят с него. Пъзелът е изработен изцяло от рециклиран картон. Състои се от 150 миниатюрни части, което го прави труден дори и за опитните играчи. Пъзелът е портативен и се побира перфектно в пластмасова епруветка, която можете да носите навсякъде. Чудесен подарък за всеки умел и опитен пъзел гуру, както и за всеки любител. Можете да изберете между пет небезизвестни произведения на Винсент ван Гог – “Автопортрет”, “Кафе тераса през нощта”, “Ириси”, “Звездна нощ” и “Слънчогледи”.

Части: 150
Материал: рециклирана хартия и картон, пластмаса
Размер: 18 см х 23 см, размер на епруветката: d=2,5 см х 16 см
Производител: Londji, Барселона

Избрания от вас модел можете да впишете като коментар към поръчката. При желание, ще ви изпратим снимка на наличните.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Микро пъзел Van Gogh”