jivotni-igri-igra-ezici-dumi-govorene-govorq-ucha-se-lesno-rechnik-krava-epruvetka-zabavna-portativna-animals-chetene-igraene-dizainerska-ideina-podaruk-magazinche-londji-1

Микро животински речник

Продуктов код: 6594

16,50лв.

Описание на продукта:

Всички знаем, че най-добрият начин за научаване на нови думички е чрез визуалната памет. Човек много по-лесно помни нещо, ако го види първо как изглежда. А за малчуганите предлагаме дори много по-лесен и занимателен вариант – илюстрации на животинки и техните имена на цели 6 езика! Чрез този мини речник във формата на игра, те ще успеят да научат над 30 думички на английски, френски, немски, испански, италиански и каталонски език. Един по-различен и интересен начин за научаване и запомняне. Илюстрациите са изцяло авторски и са съобразени с детското възприятие за света, а речникът е изработен от рециклирани материали. Чудесен вариант да зарадвате някое дете и да предизвикате неговата памет.

Подходящ за деца от 3 до 103 години
Материал: рециклиран картон и хартия
Брой картончета: 28
Размери: 3,5 см x 3 см
Илюстрации: Txell Darne
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Микро животински речник”