igra-labirint-zanimatelna-kreativna-kosmos-detska-interesna-ilustracii-eko-handmade-reciklirani-materiali-londji-magazinche-com1

Игра Лабиринт

Продуктов код: 6593

12,50лв.

Описание на продукта:

Със сигурност сте запознати с вечната игра на лабиринт, която ни е карала часове наред да се опитваме с малкото топче да преминаваме през него. Този път обаче лабиринтът идва при нас в съвсем различна форма и дизайн, които го правят още по-интересен, доста компактен и стилен. Новата версия се е побрала в лабораторна тубичка, а илюстрациите вътре са авторски и са най-различни – ябълкови дръвчета, плаващи рибки, безкраен космос и изобщо всякакви малки детайли, които въображението ви няма да подмине. Със сигурност ще задържи вниманието ви за доста дълго време. Играта е изцяло съобразена с детското възприятие за света и е изработена от рециклирани материали.

Подходяща за деца от 3 до 103 години.
Материал: рециклирана хартия и картон, пластмаса
Размер: 15.5 х 3 см
Производител: Londji, Барселона

Моделът се предлага в три варианта – харесаният от вас можете да включите като коментар към поръчката.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Игра Лабиринт”