mishka-pateshestvenik-otkrivatel-originalen-podaryk-ruchna-izrabotka-Rymi-Jordanova-handmade-magazinche-kom

Мишок Магелан

Продуктов код: 7380

54лв.

Описание на продукта:

Той изпитва стремеж, по-голям от света. И никога не тръгва неподготвен, защото общо-взето няма представа кога ще се върне.  Един член на семейство Мишеви, който близките не успяват да видят много често. За сметка на това всяко негово посещение е изпълнено с хиляди истории за приключения в непознати земи, попадане на грешното място в правилното време и на правилното място в погрешното време, срещи и раздели, спиращи дъха гледки и екзотични вкусове.

Този преизпълнен с очарование сувенир несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработен е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосферата в една лесна стъпка. Подходящ е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти.

Материал: памучен плат, трико, дървени елементи
Размер: височина – 27 см, основа 16 х 12 см

Автор: Румяна Йорданова

Можете да направите специална поръчка за мишок, принадлежащ на друга професия. Срокът за изработка е 14 дни, но може да бъде удължен, в зависимост от сложността на задачата. 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 


Допълнителна информация

Материал

дърво, конец, мъниста, текстил, тел

Височина

25 см

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Мишок Магелан”