dyska-za-igra-i-obuchenie-handmade-rychna-izrabotka-detska-montesori-igra-ot-dyrvo-buk-za-uchene-pisane-na-bukvi-tsifri-originalen-detski-podaryk-magazinche-1

Монтесори дъска за игра и обучение

Продуктов код: 8893

28лв.

Описание на продукта:

Ръчно изработена дъска за игра и обучение, създадена по известния модел на Мария Монтесори, която помага и подготвя детето за първите стъпки в писането. Тя преподава формите на буквите и цифрите, тренира ръката за правилно писане и така по-лесно се запаметяват. Освен това развива двигателните умения, уменията за прецизно хващане, координацията око-ръка и способността за концентрация.
Дъската позволява проследяване на формата на буквите и цифрите благодарение на вдлъбнатините в дървената повърхност. Води ръката по гравираната линия, докато детето пише с пръчка или пръст.
Също така дава възможности за учене чрез игра по различни начини. Символите могат не само да се проследяват на дъската, но и да се покриват със зърна или да се прехвърлят на хартия. 

Подходящо за деца на възраст 12+ месеца.

Материал: буков шперплат, полиестерно въже
Размер: 24 х 35 см
Изработено от Little Fairy

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Монтесори дъска за игра и обучение”