Igrachka-montesori-razvitie-fina-motorika-dvigatelni-umenia-koordinatsia-reshavane-na-problemi-pamet-kognitivni-umenia-podarak-za-bebe-dete-darvo-eko-magazinche-1

Монтесори играчка Ябълка

Продуктов код: 8604

20лв.

Описание на продукта:

Играчка с нанизване за развитие на фината моторика, координацията око-ръка и когнитивните умения, като решаване на проблеми и памет, по известния модел на Мария Монтесори. Предпочетеният материал за изработка е издръжлив, лек и приятен за боравене, а овалната форма защитава от нараняване. Боите са напълно безопасни дори в случаите, когато детето изучава играчката, като я захапва.
Играчката Монтесори насърчава ангажираността и служи за учебна цел, а не просто за забавление. Играчките в стил Монтесори варират от дейности с фини двигателни умения през музикални инструменти до практически дейности от живота като дъски с копчета и ципове. Характерно за играчките Монтесори за бебета и малки деца е, че те се фокусират само върху едно умение или концепция в даден момент от детското развитие.

Подходящо за деца на възраст 12+ месеца.
Материал: брезов шперплат, безопасни бои на водна основа, полиестерно въже, филц
Размер: 17 х 20 см
Изработено от Little Fairy

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Монтесори играчка Ябълка”