Uchebnik-po-risuvane-narachnik-za-nachinaeshti-hudozhnitsi-lyubiteli-izkustvo-podarak-za-hudozhnik-Jonathan-Barber-Drawing-Foundations-magazinche-com

Наръчник по основи на рисуването

Продуктов код: 8458

18лв.

Описание на продукта:

„Наръчник по основи на рисуването“ е изключително полезна придобивка за любители – художници и е базиран на идеята, че всеки може да подобри рисувателните си умения с желание и дисциплина, следвайки утвърдени във времето методи. Авторът на наръчника – Барингтън Барбър, притежава дългогодишен опит като творец и преподавател и предлага ефективен и лесно разбираем подход към темата. Наръчникът се състои от няколко систематизирани раздела: предмети и натюрморти, перспектива, природа, човешка фигура и портрети, композиции, техники. Ще научите основни правила за композицията и перспективата, ценни похвати за постигане на разнообразни ефекти и основни рисувателни техники. Наръчникът включва 350 илюстрации, които нагледно демонстрират желания резултат. 

Обем: 208 страници, меки корици
Размери: 21,5 x 28 см
Издателство:  Хермес

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Наръчник по основи на рисуването”

Може също да харесате…