rhodope-stones-kamuni-rodopite-obeci-earrings-handmade-nature-new-novi-bijuta-piriti-skupocenni-magazinche-tochka-kom2

Обеци Пирит от RhoDope Jewellery

Продуктов код: 6647

20лв.

Описание на продукта:

 Всяко от бижутата RhoDope Jewellery носи в себе си духа на древните и величествени Родопи. Камъните се събират на ръка по време на множеството  пътешествия на авторката по този край, което придава уникален заряд и неповторим вид на всяко нейно бижу.

Обеците са изработени от парченца пирит и всеки един чифт е уникален. Цветът на минерала е е златножълт или месинговожълт и доста често в миналото е бил бъркан със злато. Относно магическите свойства на този минерал, пиритът помага за хармонизиране на личните и колегиалните взаимоотношения, засилва волята, провокира позитивното мислене и положителната нагласа към живота. Успокоява тревожността, повдига самочувствието, стимулира мисловната дейност, хрумването на нови идеи и защитава от отрицателни енергии.

Материал: пирит, силиконов щифт
Размери: ∅ ≈ 2см

Автор: Стефани Блажева

Обикновено разполагаме с  различни  видове от този продукт, затова при желание, бихме могли да Ви изпратим снимка с наличните такива.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Обеци Пирит от RhoDope Jewellery”