3va-obeci-polimerna-glina-handmade-design-sukulenti-kaktusi-posadi-sam-earrings-simetrichni-asimetrichni-cvetni-originalni-silikonovi-novi-magazinche-com5

Обеци Сукуленти от 3va

Продуктов код: 6639

15лв.

Описание на продукта:

 Представяме ви една колекция  SuccoLove, вдъхновена от любовта към сукулентите – онези упорити мънички растения с дебели листенца, които пленяват със своето многообразие. Мини растенията обеци са изработени от полимерна глина, моделирани изцяло на ръка, без калъпи, което прави всяко едно уникално.  Доверете се на въображението си и сами изберете дали да сте по-екстравагантни с чифт различни обеци, или да бъдете напълно оригинални с чифт еднакви. Ще се превърнете в ходеща цветна градинка, ако изберете да си подарите тези малки съкровища.  Най-хубавото е, че може да изберете съчетанието на обечките напълно по ваш избор. 

Материал: полимерна глина; силиконов щифт

Размер: ∅ ≈ 1см

Автор: Ева Узунска, 3va

Харесаните от Вас цвят и форма може да посочите като коментар към поръчката. Обикновено разполагаме с  различни цветове и форми от този продукт, затова при желание, веднага ще Ви изпратим снимка с наличните модели.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Обеци Сукуленти от 3va”