dizainerski-obeci-qna-pashova-reused-upcycle-reciklirani-materiali-handmade-originalen-avtorski-aksesoar-za-jena-podaruk-magazinche

Обеци Upcycled от Яна Пашова

Продуктов код: 6924

16лв.

Описание на продукта:

Концепцията Upcycled открива ново приложение на материали от нашето ежедневие, чиято първоначална функционалност, по една или друга причина, вече се е изчерпала. Различава се от рециклирането по това, че по изключително изобретателен начин изследва потенциала не само за повторна употреба, но и подобряване качествата на иначе непотребната вещ, без да я разграджа до нейните съставни компоненти.

Верни на тази идеология, бижутата от серията Reused & Upcycled притежават висока ювелирна стойност, изработени са изцяло на ръка и изключват всяка възможност за компромис с художествената и практическа ценност на крайния продукт. За осъществяване на сглобките са добавени сребърни компоненти.

Бижутата от серията носят в себе си известна доза анти-глобализъм, но най-вече – отношение и отговорност към околната среда и нейните иначе изчерпаеми ресурси. Защото тук най-голямо значение имат малките неща, които правим всеки ден.

Материал: PVC постелки за баня, пластмасови клечки за уши, кламер, щифтове от сребро 925″
Размери:∅ = 2 см
Автор: Яна Пашова

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Обеци Upcycled от Яна Пашова”