trion-organaizer-dizain-dizainerski-ski-reciklirane-stari-opaduci-vizitnik-stoika-za-tablet-telefon-vizitki-ideq-za-ofisa-doma-magazinche-31

Офис органайзер

Продуктов код: 6476

55лв.

Описание на продукта:

Този офис органайзер е up-cycling продукт, който обединява и оползотворява отпадъчен материал от промишлеността. Изработен е от различни видове дървесина и бракувани ски за бягане.  Съставен е от два елемента – стойка за визитки, таблет или телефон, както и поставка за моливи и канцеларски принадлежности.

Деловата атмосфера в офиса, винаги може да бъде разчупена. На фона на вратовръзка, строги обувки и елегантно куфарче, един малък елемент нашепва истинската страст към планината и екстремните спортове.

Габаритни размери: височина: 15 см; ширина: 5 – 6 см; дължина: 14,5 см

Материал: дървесина, бракувани ски

Автор: Студио Трион

Всеки един органайзер е уникален и е единична бройка. При поръчка, ще се свържем с вас и ще Ви изпратим снимка на наличните цветове.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в трите ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Офис органайзер”