Mishok-Mishle-kukla-suvenir-igrachka-pano-za-stena-chitatel-podarak-za-doma-kniga-profesor-rachna-izrabotka-avtorska-unikat-Rumyana-Yordanova-magazinche-com

Пано Професор Мишо́

Продуктов код: 6210

37лв.

Описание на продукта:

Професор Мишо́ и всепризнат учен, който неуморно обогатява познанията си за света и възрастта никак не му пречи, понеже е чел, че когнитивните способности се запазват само с постоянство и практика на ума.  Когато не чете, проф. Мишо́ с блаженство си спомня за отминалите дни, когато беше познат сред състудентите си като “Книжния плъх”. И пенсията му стига.

Това преизпълнено с очарование пано несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработено е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосфрата в една лесна стъпка. Подходящо е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти.

Размер: 20 х 19 х 6 см
Материал: памучен плат, дърво, хартия, канап, вата, мъниста, акрилни бои

Автор: Румяна Йорданова

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Пано Професор Мишо́”