1000-chasti-slojen-puzel-cinta-vidal-japanese-rock-dizainerski-londji-ideq-za-originalen-podaruk-ilyustraciq-magazinche9

Пъзел Japanese Rock

Продуктов код: 7679

48,50лв.

Описание на продукта:

Този  пъзел представлява същинско предизвикателство за ума и е подходящ за тези от вас, които обичат да развихрят въображението си и да прекарват часове в развлечение и забава. Пъзелът се състои от цели 1000 части и е достойна провокация за пъзелолюбителите. Имайте предвид, че е възможно да забравите за околния свят, улисани в тази мисловна главоблъсканица. Мистичните и майсторски илюстрации на пъзела представят един японски дом. Интересното и особеното е, че той е разгледан както отвътре навън, така и с главата надолу. В готовия си вид пъзелът е толкова красив, колкото е и труден за сглобяване.
Пъзелът е изработен изцяло от рециклиран картон, а авторските илюстрации по един твърде интересен начин ви отвеждат към едно ново и различно възприятие за играта и реалността.
Пъзелът се предлага в здрава и стабилна кутия. Може да бъде оригинален подарък за всеки умел и опитен пъзел гуру, както и за всеки любител.

Не е подходящ за малки деца.
Ниво: трудно

Материал: рециклиран картон и хартия
Размер на пъзела: 46 x 65 см; размер на кутията: 24 х 24 x 8 см
Брой части: 1000
Илюстратор: Cinta Vidal Agulló
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

1 review for Пъзел Japanese Rock

 1. 5 от 5

  (проверен):

  Пъзелът е с феноменално качество. Частите са идеално изрязани и се сглабят много гладко. Направи ми впечатление че в пакета няма прах от фабричното изрязване, както на всеки пъзел. Частите са сравнително малки, което прави реденето по-компактно. Цветовете са много приятни и успокояващи, картината е красива и интересна. Страшно удоволствие доставя.

  • 0 от 5

   :

   Благодарим Ви за обратната връзка!

Добавете отзив