puzel-puzzle-igra-pirati-za-deca-zanimatelen-podaruk-portativen-kompakten-kutiq-more-lodki-zabaven-londji-avtorski-ilustraciq-magazinche.com-1

Пъзел Mare Mio

Продуктов код: 6604

26лв.

Описание на продукта:

Каним всички да се качат на борда! С този пъзел сме си обещали да се гмурнем в дълбоки води и да изследваме морския свят малко по-отблизо. Идва лятото, което значи, че слънчевото настроение е гарантирано, а игрите няма да имат край. Веселите илюстрации с пирати и приключенци на борда са изцяло авторски и ни карат да се усмихнем приятно, а пъзелът е създаден от рециклирани материали и е съобразен с детското възприятие за света. Предлага се в прекрасна кутия, която е лесно преносима и го прави доста подходящ и за подарък. Развихрете въображението си и поговорете с героите, преоткрийте един нов свят и помечтайте за идното лято и за полъха на морския бриз, който ни кара винаги да се чувстваме свободни. 

Материал: Рециклиран картон и хартия
Размер: 8,5 x 15 cm.
Илюстратор: Txell Darne
Производител: Londji, Барселона

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Пъзел Mare Mio”