pyzel-za-deca-zanimatelna-igra-hobi-podarak-za-dete-ilustratsii-pirat-sakrovishte-more-razvitie-eko-reciklirani-materiali-discover-the-treasure-Londji-magazinche

Пъзел от 4 пласта Открий съкровището

Продуктов код: 8475

46лв.

Описание на продукта:

Ненадминатите в занимателните игри Londji отново са осигурили дълги часове на вълнуващи забавления, този път с пъзелът от 4 пласта “Открий съкровището” (“Discover the treasure”). Пригответе се да прекосите седемте морета, докато сглабяте четирите пласта на пъзела, състоящи се от 4, 8, 12 и 16 парчета, от най-големия до най-малкия. Какво послание в бутилка са ви оставили морските русалки? Каква е историята на съкровището, скрито на дъното на морето? В процеса ще откриете отговорите на тези въпроси, давайки храна за детското въображение, като в същото време осигурявате и качествено упражнение за неговия ум.  Пъзелът е изработен изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете също така да предадете и принципа за опазване на околната среда.

Състои се от 40 парчета и е подходящ за деца от 3 до 6 години. 

Размер: 24 x 24 x 8 см
Материал: рециклирана хартия
Изработено от Londji Barcelona

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Пъзел от 4 пласта Открий съкровището”