dizainerski-bulgarski-poster-suvenir-plakat-plovdiv-tradiciq-the-locals-magazinche-com

Постер Градът под тепетата

Продуктов код: 7394

60лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

„Градът под тепетата“

Пловдив е най-старият населен град в България и един от най-старите градове в Европа. Дом е на много различни култури, като всяка от тях е оставила своя отпечатък върху облика и жителите на града. Известен е като градът под тепетата, защото е разположен върху седем тепета – геоложки феномен и символ на града.

Размер:  60 х 42 см

Материал: принт върху хартия

Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Постер Градът под тепетата”