Постер Rosé

Продуктов код: 8433

60лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, са създадени, за да популяризират автентични български обичаи, традиции и забележителности

„Rosé”

Постерът е вдъхновен от един от най-обичаните и почитани български празници – Трифон Зарезан. Представлява очарователно и стилно решение за декорация и впечатляващ акцент във всеки интериор. Едно отлично и забележимо допълнение, което ще „раздвижи“ пространството на вашия дом или офис и ще предизвика множество комплименти. Предлага се в тубус и представлява прекрасен тематичен подарък, с който по оригинален начин ще пожелаете здраве, любов и благоденствие. 

Размер: принт: 60 х 42 см;
тубус: h = 45 см, d – 7 см

Материал: принт върху хартия
Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Постер Rosé”