dizainerski-bulgarski-poster-suvenir-plakat-orpheus-tradiciq-the-locals-magazinche-com

Постер Тракийско наследство

Продуктов код: 7425

60лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

„Тракийско наследство“

Тракийските племена са оставили по нашите земи духовни светилища и символични гробници, мистични ритуали и златни съкровища. Едно от тях е считано за най-старото златно съкровище в света и датира от 4,600 – 4,200 години пр. Хр. Митът за Орфей и неговия тракийски произход продължава да се носи над Родопа планина, заедно с божествената музика на лирата му.

Размер:  16 х 11.5 см

Размер:  60 х 42 см

Материал: принт върху хартия

Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Постер Тракийско наследство”