priklyuchenski-dnevnik-winter-edition-adventure-catcher-tefter-priklyucheniq-puteshestvie-spomen-originalna-ideq-za-podaruk-rojdedn-den-muj-jena-magazinche

Приключенски дневник – Limited Winter Edition

Продуктов код: 7677

35лв.

Описание на продукта:

Adventure catcher e едновременно планер-органайзър и дневник на вашите пътувания. Разлиствайки го, вие ще се пренесете отново на някое чудно място и ще пътувате из спомените си. Съберете зимните си приключения на едно място с лимитираното зимно издание.
Дневникът е разделен на две части – дестинации, които мечтаете да посетите и такива, които вече сте посетили. За предстоящите може да планирате всички подробности около пътуването, както и да набележите по-впечатляващите забележителности. За вече преживяните приключения ще записвате най-интересните и вълнуващи моменти, пропътуваните километри, интересните срещи. Ще залепите снимка, незабравим спомен, нещо отличително от мястото, където сте били.
Целта на дневника е да се вдъхновявате от изминалите вълнуващи мигове и да мечтаете за предстоящи приключения. Можете да добавяте още страници, за да създадете албум или да разкажете по-дълга история за някоя дестинация.
Оригинален подарък, който ще усмихне всеки, обичащ приключенията, пътешествията и пътуването из собствените му спомени.

Материал: крафт хартия, твърди матови корици, метални халки
Размер: формат А5 (17 х 22 см)
Страници: 36
Произведено от Adventure catcher

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Приключенски дневник – Limited Winter Edition”