priklyuchenski-dnevnik-adventure-catcher-lovets-na-priklyucheniya-tefter-pyteshestvie-spomen-zapiski-originalna-ideq-za-podaruk-rojden-den-jena-momiche-magazinche

Приключенски дневник – Ловец на приключения

Продуктов код: 8076

35лв.

Описание на продукта:

“Ловец на приключения” от семейството на Adventure Catcher е новият спиращ дъха дизайн, който ще накара всеки приключенец да мечтае. Той е едновременно планер-органайзър и дневник на вашите пътувания и е най-добрият спътник в твоите разходки сред природата. Разлиствайки го, вие ще се пренесете отново на някое чудно място и ще пътувате из спомените си.

Дневникът е разделен на две части – дестинации, които мечтаете да посетите и такива, които вече сте посетили. За предстоящите може да планирате всички подробности около пътуването, както и да набележите по-впечатляващите забележителности. За вече преживяните приключения ще записвате най-интересните и вълнуващи моменти, пропътуваните километри, интересните срещи. Ще залепите снимка, незабравим спомен, нещо отличително от мястото, където сте били.

Целта на дневника е да се вдъхновявате от изминалите вълнуващи мигове и да мечтаете за предстоящи приключения. Можете да добавяте още страници, за да създадете албум или да разкажете по-дълга история за някоя дестинация.

Материал: крафт хартия, твърди матови корици, метални халки
Размер: формат А5 (17 х 22 см)
Страници: 52
Произведено от Adventure catcher

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Приключенски дневник – Ловец на приключения”